Drikkeflaske

VANN FORANDRER ALT: Denne gaven kan også bidra til å gi ett menneske varig tilgang til rent vann. Det kan gi en jente som Tigist helse, trygghet og tid og krefter til skolegang. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

VANN FORANDRER ALT: Denne gaven kan også bidra til å gi ett menneske varig tilgang til rent vann. Det kan gi en jente som Tigist helse, trygghet og tid og krefter til skolegang. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

Galleri

Se gavekort og bilder av drikkeflasken
  • Water-to-Go™ drikkeflaske: Rens vannet fra bekken i fjellet og i skogen! Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp
  • Water-to-Go™ drikkeflasken leveres i emballasje med fyldig informasjon om flaskens og filterets egenskaper. (Foto: Kirkens Nødhjelp)
  • NASA: Water-to-Go™ drikkeflaske er utviklet for NASA, og filteret fjerner 99,9 % av alle bakterier, virus, parasitter, tungmetaller og kjemikalier. (Foto: Kirkens Nødhjelp)
Drikkeflaske
499,-

Gi rent vann til to!

Dette er den perfekte gaven til en som er aktiv og engasjert. Vår drikkeflaske egner seg like godt på utedag i skog og fjell som på romferder og sydenferier. Men i tillegg kan denne gaven gi ett menneske varig tilgang til rent drikkevann gjennom Kirkens Nødhjelps vannprogram. Det kan forandre alt for en jente som bruker flere timer om dagen på å hente skittent vann, i stedet for å gå på skolen og gjøre lekser.

Water-to-Go™ er en drikkeflaske med nanoteknologi utviklet for det amerikanske romprogrammet NASA. Filteret fjerner 99,9 prosent av alle de bakterier, virus, parasitter, tungmetaller og kjemikalier som kan forårsake sykdom eller helseskade. Flasken rommer 75 cl vann. Filteret har en kapasitet på rundt 200 liter vann. La filteret trekke i rent vann et kvarters tid før første gangs bruk. Nye filtre kan bestilles her. 

Påskebonus: Bestiller du i perioden 5. til 17. april, får du vår morsomme påskerebus som vedlegg sammen med kvitteringen på epost. Du kan skrive ut så mange eksemplarer du vil og arrangere quiz med venner og familie i påsken.

Firmagave? Bestill gavekortet som hører til flasken med egen tekst, signatur og logo her!

Beskrivelse

Detaljer

NB! Denne gaven er en kombinasjon av en fysisk gave (Water-to-Go™ drikkeflaske) og en symbolgave som representerer varig tilgang til rent vann for ett menneske. Rent vann er en hovedprioritet i Kirkens Nødhjelp sitt arbeid rundt om i verden. Men rent vann alene løser ikke alle problemer. Inntektene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest.

Mer om Water-to-Go™ drikkeflaske

Klorpiller brukes ofte i drikkevann for å drepe, men ikke fjerne, patogener (sykdomsfremkallende bakterier, virus og parasitter). Dette filteret vil ikke bare fjerne organismene, men også kloren og klorsmaken fra drikkevannet du tapper fra kranen i utlandet. NB! Ikke bruk Water-to-Go™ drikkeflaske til rensing av sjøvann.

Skrukorken med tuten kan skrus løs for rensing og sterilisering, og selve flasken (uten filter) kan vaskes i oppvaskmaskin.

Membranen i filteret er biologisk nedbrytbar, og resten av filteret kan resirkuleres sammen med ditt plastavfall. Selv om selve filteret bør byttes ut omtrent en gang i året (etter 200 liters bruk), kan resten av flasken med korken og tuten brukes i mange år. Plastdelene som er brukt på denne flasken er BPA-frie, og flaskene er svært miljøvennlige sammenliknet med liknende plastprodukter.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 499,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen