Strøm

LYSE UTSIKTER: Når du kjøper strøm, kan du samtidig sikre ren energi til en klinikk, en vannpumpe eller en kvinnebedrift. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

LYSE UTSIKTER: Når du kjøper strøm, kan du samtidig sikre ren energi til en klinikk, en vannpumpe eller en kvinnebedrift. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • 1. Skriv inn din personlige hilsen på innsiden av omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 2. Legg symbolgavekortet inn i omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 3. Lukk omslaget og sett på klistermerket som følger med. Kortet er redesignet i 2017.
  • 4. På baksiden av omslaget er det informasjon om hva symbolske gaver er. Kortet er redesignet i 2017.
  • Velger du levering på epost, kan du skrive ut eller videresende symbolgavekortet. Kortet er redesignet i 2017.
Strøm
230,-

Gi ren energi!

Dette er gaven til den som er opptatt av å spare strøm, enten av økonomiske grunner eller miljøhensyn – eller begge deler.

Solen er ikke bare en gigantisk lyspære og varmeovn. Den er også en uuttømmelig kilde til ren energi, og den kan gi strøm til helsestasjoner med fødestuer, livreddende instrumenter og kjøleskap for medisiner, vannpumper i dype brønner og kvinnebedrifter i Kirkens Nødhjelps prosjekter. Solcellepaneler er spesielt godt egnet i avsidesliggende lokalsamfunn, som ikke er koblet til offentlige strømnett. 

Denne gaven utgjør en andel på et solcellepanel som kan benyttes i et av Kirkens Nødhjelps prosjekter.

Gi noen lyse utsikter!

* Påkrevde felt

230,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Solcellepaneler er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men solcellepaneler alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 

Bestillingsfrist: Fra 16. desember kan Posten ikke garantere levering av julegaver innen julaften. Fra 15. desember kl. 12 anbefaler vi derfor at du bestiller gavekort med levering per e-post, som du selv kan skrive ut hjemme. 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 230,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen