Ny start

VEDGRÜNDER: Fembarnsmoren Jeanine Cemanabo fra Øst-Kongo overlevde en brutal voldtekt. Med gründerstipend har hun etablert vedutsalg og fått overskudd til å støtte andre! Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp

VEDGRÜNDER: Fembarnsmoren Jeanine Cemanabo fra Øst-Kongo overlevde en brutal voldtekt. Med gründerstipend har hun etablert vedutsalg og fått overskudd til å støtte andre! Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • 1. Skriv inn din personlige hilsen på innsiden av omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 2. Legg symbolgavekortet inn i omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 3. Lukk omslaget og sett på klistermerket som følger med. Kortet er redesignet i 2017.
  • 4. På baksiden av omslaget er det informasjon om hva symbolske gaver er. Kortet er redesignet i 2017.
  • Velger du levering på epost, kan du skrive ut eller videresende symbolgavekortet. Kortet er redesignet i 2017.
Ny start
250,-

Gi en investering i julegave! 

De fleste mennesker ønsker seg muligheter, ikke veldedighet. Gi noen du er glad i muligheten til å skape muligheter sammen med noen som har mistet alt. Dette gavekortet kan gi en ny start til overlevende etter brutale krigsvoldtekter.

I Øst-Kongo er voldtekt av sivile en del av den pågående konflikten om makt og naturressurser. For en kvinne som har gjennomgått det verste man kan forestille seg, er overlevelse mer enn å overleve. Skader på kropp og sinn skal leges, en invadert kropp erobres tilbake, familiebånd knyttes på nytt. Mange av disse kvinnene skal til og med ta imot overgriperens barn.

På Panzi-sykehuset og Dorca-senteret i Bukavu får voldtektsofre medisinsk og psykososial hjelp. Men vel så viktig er muligheten disse kvinnene får til å skape sitt eget levebrød. Gjennom yrkesopplæring, entreprenørskapskurs og etableringsstøtte får kvinnene muligheten til å gjøre seg økonomisk selvstendige, mindre sårbare og med en opplevelse av egenverd. Gründerstipendene gir overlevende muligheten til selv å skape positiv utvikling i sine lokalsamfunn.

Vær med å skape mulighetene som kan gjøre et offer til en ressurs!

Firmagave? Bestill gavekortet med egen tekst, signatur og logo her!

* Påkrevde felt

250,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Yrkesopplæring, entreprenørskapskurs og etableringsstøtte er noen av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men dette tiltaket alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også brukes til andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til enhver tid trenger det aller mest.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 250,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen