Motorsykkel

MOTORSYKKELJORDFAREN: Jordmor Vinjeru Mhango er klar for å dra ut og undersøke og behandle gravide kvinner og barn.  Foto: Kristine Flyvholm/Kirkens Nødhjelp

MOTORSYKKELJORDFAREN: Jordmor Vinjeru Mhango er klar for å dra ut og undersøke og behandle gravide kvinner og barn. Foto: Kristine Flyvholm/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • Trykket andelsbrev, forside: Her kan du skrive inn dato for hånd.
  • Trykket andelsbrev, side 2: Beskrivelse av gaven
  • Trykket andelsbrev, side 3: Her kan du skrive din egen hilsen for hånd.
  • Trykket andelsbrev, bakside: Informasjon om symbolgaver
  • E-postkort: Dette får du tilsendt på e-post og kan skrive ut selv.
Motorsykkel
300,-

Støtt en motorsykkeljordfar i Malawi!

I Malawi ligger mange små bygder langt unna nærmeste klinikk, og de fleste har ikke bil. Derfor drar jordmødre og annet helsepersonell i Kirkens Nødhjelps prosjekter rundt i distriktene på motorsykkel. Slik sørger de for at særlig gravide og barn under fem får behandling og helsekontroller der de bor. 


Med denne gaven gjør du den heldige mottakeren til symbolsk andelseier i en motorsykkel. Sammen kan dere bidra til å bekjempe mødre- og barnedødelighet i Malawi.

* Påkrevde felt

300,-
Beskrivelse

Detaljer

 Jordfar på to hjul: Møt motorsykkeljordfaren Vinjeru Mhango!

Denne gaven er en symbolsk gave. Motorsykler er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid i Malawi. Men motorsykler alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 300,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen