Idrettslag

FOTBALLFRELST: For disse jentene i Faryab-provinsen i Afghanistan er fotball frigjørende. Foto: Kirkens Nødhjelp

FOTBALLFRELST: For disse jentene i Faryab-provinsen i Afghanistan er fotball frigjørende. Foto: Kirkens Nødhjelp

Se gavekort

Idrettslag
35 000,-

Gjør din bedrift til klubbeier!

Deres afghanske idrettslag er en klubb utenom det vanlige. Det er en klubb for rundt 90 krigstrøtte barn og ungdommer mellom 5 og 18 år. De er jenter og gutter som ikke er vant til å ha det gøy sammen. De er usbekere, pasjtunere, tadsjikere og andre folkegrupper som har levd side om side uten å snakke sammen. De fleste av dem kan ikke lese og skrive, de utsettes ofte for barnearbeid, og jentene kan risikere å bli giftet bort før de er 18 år gamle. De bor i Faryab-provinsen, der Norge har et stort militært nærvær.

Denne gaven handler om mer idrett. Den handler om å bearbeide krigstraumer, forebygge etniske konflikter, fremme likestilling mellom gutter og jenter og om å gi barn fra fattige familier lese- og skriveopplæring. Deres gave dekker ett års drift av idrettslaget, inkludert lærere, utstyr og opplæring av trenere og frivillige.

Gi et idrettslag i gave til hele organisasjonen!

Ta kontakt med vårt næringslivsteam, så finner vi den beste løsningen for din bedrift/organisasjon! Ring Giverservice på tlf. 22 09 27 00 eller send en e-post til bedrift@nca.no. Du kan også gjennomføre bestillingen av et fritt antall gavekort med egen hilsen, logo og signatur her:

Klikk her for å se og tilpasse kortet ditt. Dette er nødvendig for å gjennomføre bestillingen.

* Påkrevde felt

35 000,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Idrettslag er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men idrett alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 35 000,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen