Drømmehjem

Drømmehjem

Drømmehjem

Se gavekort

Drømmehjem
14 000,-

Et oppussingsobjekt som forandrer verden

For noen er drømmehjemmet rett og slett en drøm om å komme hjem. For noen er hjemme der hjertet blir værende mens de selv er på flukt fra krig. For noen er et oppussingsobjekt et tomt skall med knuste vinduer og kulehull i veggene.

Nå kan du og dine medarbeidere hjelpe en syrisk familie å realisere boligdrømmen, en drøm om å vende tilbake og starte på nytt.

Dere kan hjelpe en syrisk familie å pusse opp leiligheten deres i byen Zabadani utenfor Damaskus i Syria. En gang var dette hjembyen til 45 000 mennesker, og et populært utfartssted for folk fra Damaskus om sommeren. Krigen kom, og innbyggerne måtte flykte. Mange ble drept. Nå har noen av innbyggerne startet å vende hjem igjen – til en by som er smadret, til et hjem som ligger i ruiner. Så langt har 3000 familier flyttet tilbake, og mange flere er på vei. Behovene til de som vender hjem er enorme. Det er mye som mangler: vann, strøm og et trygt tak over hodet. 

Kirkens Nødhjelp lokale partner bruker fagfolk til å vurdere om bygningene er sikre, og sørger for utbedring av strukturelle skader samt kobling til offentlig vann, avløp og strømnett. Familiene får økonomisk støtte, men står selv for oppussingsarbeidene i sin egen leilighet.
 

Bestill antall kort med egen logo og signatur her eller kontakt vårt næringslivsteam, så finner vi den beste løsningen for din bedrift/organisasjon! Ta kontakt med Giverservice på telefon 22 09 27 00 eller send en e-post til bedrift@nca.no. 

Klikk her for å se og tilpasse kortet ditt. Dette er nødvendig for å gjennomføre bestillingen.

* Påkrevde felt

14 000,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Støtte til rehabilitering av hjem er et tiltak i Kirkens Nødhjelp sitt gjenoppbyggingsprosjekt i Syria. Men pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til enhver tid trenger det aller mest.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 14 000,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen