Drikkeflaske

VANN FORANDRER ALT: Denne gaven kan også bidra til å gi ett menneske varig tilgang til rent vann. Det kan gi en jente som Tigist helse, trygghet og tid og krefter til skolegang. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

VANN FORANDRER ALT: Denne gaven kan også bidra til å gi ett menneske varig tilgang til rent vann. Det kan gi en jente som Tigist helse, trygghet og tid og krefter til skolegang. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

Galleri

Se gavekort og bilder av drikkeflasken
  • Water-to-Go™ drikkeflaske: Rens vannet fra bekken i fjellet og i skogen! Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp
  • Water-to-Go™ drikkeflasken leveres i emballasje med fyldig informasjon om flaskens og filterets egenskaper.
  • NASA: Water-to-Go™ drikkeflaske er utviklet for NASA, og filteret fjerner 99,9 % av alle bakterier, virus, parasitter, tungmetaller og kjemikalier. Foto: Kirkens Nødhjelp
Drikkeflaske
499,-

Gi rent vann til to!

Dette er den perfekte gaven til en aktiv og engasjert medarbeider, kunde eller samarbeidspartner. Drikkeflasken egner seg like godt på fjelltur i lemenår som på romferder og sydenferier. Men i tillegg kan denne gaven gi ett menneske varig tilgang til rent drikkevann gjennom Kirkens Nødhjelps vannprogram.

Water-to-Go™ er en drikkeflaske med nanoteknologi utviklet for det amerikanske romprogrammet NASA. Filteret fjerner 99,9 prosent av alle de bakterier, virus, parasitter, tungmetaller og kjemikalier som kan forårsake sykdom eller helseskade. Flasken rommer 75 cl vann. Filteret har en kapasitet på rundt 200 liter vann. La filteret trekke i rent vann et kvarters tid før første gangs bruk. Nye filtre kan bestilles her. 

NB! Vi anbefaler ikke å bruke Water-to-Go™ drikkeflaske til rensing av sjøvann eller urin.

Vi tilbyr bedrifter/organisasjoner:

  • Gavekortet på rent drikkevann med egen tekst, signatur og logo
  • Betaling med faktura

Klikk her for å se og tilpasse kortet ditt. Dette er nødvendig for å gjennomføre bestillingen.

* Påkrevde felt

499,-
Beskrivelse

Detaljer

Denne gaven er en kombinasjon av en fysisk gave (Water-to-Go™ drikkeflaske) og en symbolgave som representerer varig tilgang til rent vann for ett menneske. Rent vann er en hovedprioritet i Kirkens Nødhjelp sitt arbeid rundt om i verden. Men rent vann alene løser ikke alle problemer. Inntektene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest.

Mer om Water-to-Go™ drikkeflaske

Klorpiller brukes ofte i drikkevann for å drepe, men ikke fjerne, patogener (sykdomsfremkallende bakterier, virus og parasitter). Dette filteret vil ikke bare fjerne organismene, men også kloren og klorsmaken fra drikkevannet du tapper fra kranen i utlandet.

Skrukorken med tuten kan skrus løs for rensing og sterilisering, og selve flasken (uten filter) kan vaskes i oppvaskmaskin.

Membranen i filteret er biologisk nedbrytbar, og resten av filteret kan resirkuleres sammen med ditt plastavfall. Selv om selve filteret bør byttes ut omtrent en gang i året (etter 200 liters bruk), kan selve flasken, korken og tuten brukes i mange år. Plastdelene som er brukt på denne flasken er BPA-fri, og flaskene er svært miljøvennlige sammenliknet med liknende plastprodukter.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 499,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen