Strøm

LYSE UTSIKTER: Når du kjøper en solcellelampe, kan du samtidig sikre ren energi til en klinikk, en vannpumpe eller en kvinnebedrift. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

LYSE UTSIKTER: Når du kjøper en solcellelampe, kan du samtidig sikre ren energi til en klinikk, en vannpumpe eller en kvinnebedrift. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • 1. Skriv inn din personlige hilsen på innsiden av omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 2. Legg symbolgavekortet inn i omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 3. Lukk omslaget og sett på klistermerket som følger med. Kortet er redesignet i 2017.
  • 4. På baksiden av omslaget er det informasjon om hva symbolske gaver er. Kortet er redesignet i 2017.
  • Velger du levering på epost, kan du skrive ut eller videresende symbolgavekortet. Kortet er redesignet i 2017.
Strøm
230,-

Gi ren energi!

Dette er gaven til den som er opptatt av å spare strøm, enten av økonomiske grunner eller miljøhensyn – eller begge deler.

Solen er ikke bare en gigantisk lyspære og varmeovn. Den er også en uuttømmelig kilde til ren energi, og den kan gi strøm til helsesentre, vannpumper i dype brønner og kvinnebedrifter i Kirkens Nødhjelps prosjekter. Solcellepaneler er spesielt godt egnet i avsidesliggende lokalsamfunn, som ikke er koblet til offentlige strømnett. 

Denne gaven utgjør en andel på et solcellepanel som kan benyttes i et av Kirkens Nødhjelps prosjekter.

Gi noen lyse utsikter!

* Påkrevde felt

230,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Solcellepaneler er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men solcellepaneler alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 

Bestillingsfrist: Fra 16. desember kan Posten ikke garantere levering av julegaver innen julaften. Fra 15. desember kl. 12 anbefaler vi derfor at du bestiller gavekort med levering per e-post, som du selv kan skrive ut hjemme. 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 230,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen