Skog

MILJØKLUBBEN: Rosemary Njerus miljøklubb i Kenya har plantet tusenvis av trær i sitt nærområde. Foto: Kevin Ouma/Kirkens Nødhjelp

MILJØKLUBBEN: Rosemary Njerus miljøklubb i Kenya har plantet tusenvis av trær i sitt nærområde. Foto: Kevin Ouma/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • 1. Skriv inn din personlige hilsen på innsiden av omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 2. Legg symbolgavekortet inn i omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 3. Lukk omslaget og sett på klistermerket som følger med. Kortet er redesignet i 2017.
  • 4. På baksiden av omslaget er det informasjon om hva symbolske gaver er. Kortet er redesignet i 2017.
  • Velger du levering på epost, kan du skrive ut eller videresende symbolgavekortet. Kortet er redesignet i 2017.
Skog
200,-

50 trær til prisen av tre

Nå kan du gjøre en heldig mottaker til skogeier! Vi snakker om en liten hundremeterskog, akkurat så liten at man ikke går seg vill – og så stor at man ikke kan se den for bare trær.

Over hele verden har store skogområder blitt hogget ned for å gjøre plass til jordbruk. Det er ikke bare et problem fordi skogene er verdens lunger. Røttene hindrer jorderosjon og uttørking av bakken, og trærne viser seg derfor å være viktige også for landbruket.

Denne skogen består av femti trær som frivillige dyrker frem og planter i sitt nærområde. Det er en gave til en du er glad i, noen du ikke kjenner og til hele verden!

* Påkrevde felt

200,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Treplanting er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men trær alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 200,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen