Rent vann

ØNSKEBRØNN: Den nye brønnen har gitt Tigist bedre helse, større trygghet, mer tid og en drøm om å bli lærer. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

ØNSKEBRØNN: Den nye brønnen har gitt Tigist bedre helse, større trygghet, mer tid og en drøm om å bli lærer. Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • Trykket gavekort, forside: Her kan du skrive inn dato for hånd.
  • Trykket gavekort, side 2: Beskrivelse av gaven
  • Trykket gavekort, side 3: Her kan du skrive din egen hilsen for hånd.
  • Trykket gavekort, bakside: Informasjon om symbolgaver
  • E-postkort: Dette får du tilsendt på e-post og kan skrive ut selv.
Rent vann
200,-

Gaven som forandrer alt

Denne gaven er det sikkert ingen i din familie eller vennegjeng som vet at de ønsker seg. Heldigvis er tilgang på rent vann en selvfølge i Norge. Men for ett av 780 millioner mennesker i verden kan denne gaven forandre alt!

Denne gaven kan gi ett menneske trygg og varig tilgang på rent vann. Den kan bidra til at et barn overlever sin femårsdag. Den kan gi en jente flere timer til skole og lekser i stedet for vannhenting – hver eneste dag. Den kan gi en kvinne tid til inntektsbringende arbeid. Det er en gave som kan gi liv, helse, trygghet og håp for fremtiden. Rent vann gjør veien ut av fattigdom kortere! Rent vann forandrer alt!

Gi rent vann i gave til noen som ikke vet at de ønsker seg det – og til noen som ikke ønsker seg noe annet!

* Påkrevde felt

200,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Rent vann er en hovedprioritet i Kirkens Nødhjelp sitt arbeid rundt om i verden. Men rent vann alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 200,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen