Korrupsjonsjeger

DETEKTIMEN: Antikorrupsjonsgruppen i Lugoba i Tanzania diskuterer strategi under sporingen av offentlige midler til Kihangwa barneskole. Foto: Nizar Utanga/Kirkens Nødhjelp

DETEKTIMEN: Antikorrupsjonsgruppen i Lugoba i Tanzania diskuterer strategi under sporingen av offentlige midler til Kihangwa barneskole. Foto: Nizar Utanga/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • 1. Skriv inn din personlige hilsen på innsiden av omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 2. Legg symbolgavekortet inn i omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 3. Lukk omslaget og sett på klistermerket som følger med. Kortet er redesignet i 2017.
  • 4. På baksiden av omslaget er det informasjon om hva symbolske gaver er. Kortet er redesignet i 2017.
  • Velger du levering på epost, kan du skrive ut eller videresende symbolgavekortet. Kortet er redesignet i 2017.
Korrupsjonsjeger
250,-

Verdens viktigste krimfortelling

Korrupsjon er kanskje den mordgåten i verden som er vanskeligst å løse. Skurkene er korrupte tjenestemenn som lurer unna offentlige bevilgninger til rent vann, utdanning og helsetjenester. Ofrene er helt vanlige mennesker som blir holdt nede i fattigdom, og som derfor ofte dør av sykdommer som er helt ufarlige andre steder i verden.

Tanzania kunne vært et av verdens rikeste land, men rikdommene havner i hendene på noen få. Korrupsjonsjegerne setter seg inn i hvilke rettigheter folk har, de lærer seg å spore offentlige bevilgninger, avslører korrupte tjenestemenn og stiller myndighetene til ansvar overfor lokalbefolkningen. Erfaringene viser at det å bringe korrupsjonen frem i lyset, kan være nok til å sikre folk de tjenestene de har krav på.

Denne gaven kan bidra til å etablere en ny antikorrupsjonsgruppe i Tanzania, som kan sikre sitt lokalsamfunn rent vann, skoletilbud og gode helsetjenester.

* Påkrevde felt

250,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Antikorrupsjonsgrupper er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men korrupsjonsjegere alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 250,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen