Kondomer

BESKYTTELSE: En frivillig i Akhawood-prosjektet i Laos deler ut kondomer og snakker med jevnaldrende om sikrere sex. Foto: Jim Holmes/Kirkens Nødhjelp

BESKYTTELSE: En frivillig i Akhawood-prosjektet i Laos deler ut kondomer og snakker med jevnaldrende om sikrere sex. Foto: Jim Holmes/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • 1. Skriv inn din personlige hilsen på innsiden av omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 2. Legg symbolgavekortet inn i omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 3. Lukk omslaget og sett på klistermerket som følger med. Kortet er redesignet i 2017.
  • 4. På baksiden av omslaget er det informasjon om hva symbolske gaver er. Kortet er redesignet i 2017.
  • Velger du levering på epost, kan du skrive ut eller videresende symbolgavekortet. Kortet er redesignet i 2017.
Kondomer
90,-

Gi en gave som redder liv!

Kondomer er en leken gave med et alvorlig budskap. Kondomer handler om å ta vare på seg selv og den man elsker. Kondomer stopper spredningen av en global epidemi og redder liv!

Hver dag blir 7000 mennesker smittet av hiv, og 6000 dør av aids-relaterte sykdommer. Tabuer og fordommer legger en ekstra byrde på hivpositive og deres pårørende, og det hindrer effektiv smittebekjempelse og behandling. Derfor er informasjon om sikrere sex, utdeling av kondomer og kamp mot stigmatisering kombinert i alle Kirkens Nødhjelps hiv-prosjekter. I tillegg omfatter mange av prosjektene tilbud om hiv-testing, spesielt rettet mot risikogrupper, antiretroviral behandling til hiv-positive og oppfølging av barn som er foreldreløse på grunn av aids.

Din gave kan gi den sikreste beskyttelsen mot seksuelt overførbare sykdommer!

* Påkrevde felt

90,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Kondomer er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men kondomer alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 90,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen