Mammahjertet i gull

Mana Nyathi ble født på Lunjika-klinikken i Malawi. Det reddet livene til både henne og mamma Agnes.

Mana Nyathi ble født på Lunjika-klinikken i Malawi. Det reddet livene til både henne og mamma Agnes.

Se gavekortet

  • 1. Skriv inn din personlige hilsen på innsiden av omslaget.
  • 2. Legg symbolgavekortet inn i omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 3. Lukk omslaget med klistermerket som følger med. Kortet er redesignet i 2017.
  • 4. På baksiden av omslaget er det informasjon om hva symbolske gaver er. Kortet er redesignet i 2017.
Mammahjertet i gull
1 500,-

Mammahjertet –  nå i forgylt utgave!

Mammahjertet er det samme over hele verden, og en mors kjærlighet er grenseløs. Uroen når den lille er syk og gleden når barnet smyger seg opp i fanget er lik – enten du bor i Norge, Malawi eller Irak.

"Mammahjertet" er designet av Ulrikke Vogt i samarbeid med gullsmed Heyerdahl for Kirkens Nødhjelp. Smykket består av et stort og et lite hjerte i massivt sølv belagt med gull. Det store hjertet symboliserer moren som bærer smykket, og det lille hjertet representerer hennes barn. Kjedet er på 45 cm.

Hvert år dør 5,6 millioner barn før de rekker å fylle fem år. 98,7 prosent av dem er født i fattige land. Sammen med smykket "Mammahjertet" gir du symbolgaven "God start", som representerer Kirkens Nødhjelps arbeid med å sikre barn en trygg fødsel, helsetjenester, rent vann, ernæring og trygghet.

Har mammaen i ditt liv flere enn ett barn? Det følger ett småhjerte med Mammahjertet-smykket. Bestill flere småhjerter her! 


Beskrivelse

Detaljer

NB! Denne gaven er en kombinasjon av et fysisk produkt (det forgylte sølvsmykket "Mammahjertet") og symbolgaven "God start" som representerer Kirkens Nødhjelps arbeid for å sikre barn en trygg fødsel, helsetjenester, rent vann, mat og trygghet. Barnehelse er en prioritet i Kirkens Nødhjelp sitt arbeid rundt om i verden. Men dette tiltaket alene løser ikke alle problemer. Inntektene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 1 500,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen