Geit

LEVEBRØD: Sju år gamle Destin fra Øst-Kongo tar seg godt av mammas geit. Geita er med på å gi familien et levebrød. Foto: Prosper Lu'undo Ekyamba/Kirkens Nødhjelp

LEVEBRØD: Sju år gamle Destin fra Øst-Kongo tar seg godt av mammas geit. Geita er med på å gi familien et levebrød. Foto: Prosper Lu'undo Ekyamba/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • Trykket gavekort, forside: Her kan du skrive inn dato for hånd.
  • Trykket gavekort, side 2: Beskrivelse av gaven
  • Trykket gavekort, side 3: Her kan du skrive din egen hilsen for hånd.
  • Trykket gavekort, bakside: Informasjon om symbolgaver
  • E-postkort: Dette får du tilsendt på e-post og kan skrive ut selv.
Geit
250,-

Gaven til den som har alt

Siden åpningen i 2006 har geita vært suveren bestselger i nettbutikken. Geita har blitt selve symbolet på symbolske gaver. Og det er ikke uten grunn: En symbolgave er en gave til noen som har alt – og til noen som mangler det meste. De fleste som har alt, har ingen geit. Og de som får en geit, får næringsrik mat og et levebrød.

Geita er en gave som fortsetter å gi. Den gir melk, ost, naturgjødsel – og liv til enda flere geiter. I Kirkens Nødhjelps prosjekter er vi opptatt av ringvirkninger. Vi avtaler derfor med mottakerne av geita at den første geitekillingen som blir født, skal gis bort til en annen familie som trenger det. Slik kan geita bety en forskjell for et helt lokalsamfunn!

Hvis du er i tvil om hvilken gave du skal velge: Geita går aldri av moten!

Påskebonus: Bestiller du i perioden 5. til 17. april, får du vår morsomme påskerebus som vedlegg sammen med kvitteringen på epost. Du kan skrive ut så mange eksemplarer du vil og arrangere quiz med venner og familie i påsken.

* Påkrevde felt

250,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Geiter er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men geiter alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 250,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen