Geit

LEVEBRØD: Sju år gamle Destin fra Øst-Kongo tar seg godt av mammas geit. Geita er med på å gi familien et levebrød. Foto: Prosper Lu'undo Ekyamba/Kirkens Nødhjelp

LEVEBRØD: Sju år gamle Destin fra Øst-Kongo tar seg godt av mammas geit. Geita er med på å gi familien et levebrød. Foto: Prosper Lu'undo Ekyamba/Kirkens Nødhjelp

Se gavekortet

  • 1. Skriv inn din personlige hilsen på innsiden av omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 2. Legg symbolgavekortet inn i omslaget. Kortet er redesignet i 2017.
  • 3. Lukk omslaget og sett på klistermerket som følger med. Kortet er redesignet i 2017.
  • 4. På baksiden av omslaget er det informasjon om hva symbolske gaver er. Kortet er redesignet i 2017.
  • Velger du levering på epost, kan du skrive ut eller videresende symbolgavekortet. Kortet er redesignet i 2017.
Geit
250,-

Gaven til den som har alt

Siden åpningen i 2006 har geita vært suveren bestselger i nettbutikken. Geita har blitt selve symbolet på symbolske gaver. Og det er ikke uten grunn: En symbolgave er en gave til noen som har alt – og til noen som mangler det meste. De fleste som har alt, har ingen geit. Og de som får en geit, får næringsrik mat og et levebrød.

Geita er en gave som fortsetter å gi. Den gir melk, ost, naturgjødsel – og liv til enda flere geiter. I Kirkens Nødhjelps prosjekter er vi opptatt av ringvirkninger. Vi avtaler derfor med mottakerne av geita at den første geitekillingen som blir født, skal gis bort til en annen familie som trenger det. Slik kan geita bety en forskjell for et helt lokalsamfunn!

Hvis du er i tvil om hvilken gave du skal velge: Geita går aldri av moten!

* Påkrevde felt

250,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Geiter er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men geiter alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 250,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen