Fred

Fred

Fred

Se gavekortet

Fred
350,-

Et lite stykke fred!

Denne gaven er et bidrag til en varmere, tryggere og fredeligere verden. For alt det arbeidet vi i Kirkens Nødhjelp gjør sammen med våre ulike partnere og våre givere her hjemme, er i virkeligheten fredsarbeid, og for å kunne fortsette med dette trenger vi din hjelp.

Årsaken til mange konflikter er urettferdig fordeling av ressurser som rent vann. Din gave forebygger konflikter og sykdom ved å sikre mennesker tilgang til rent vann. 

Det vil alltid være de fattigste og de sårbare gruppene som rammes hardest når store konflikter og katastrofer inntreffer. Din gave bidrar til å beskytte kvinner, barn og minioritetsgrupper i konfliktområder og på flukt. 

Religion kan både være et våpen i krig og et redskap for fred. Våre samarbeidspartnere har røtter i en rekke ulike kirker, moskeer, synagoger og templer. De har dermed tilgang til ulike trossamfunn over hele verden – og moralsk autoritet til å fordømme ekstremisme, hat og vold. Din gave støtter religionsdialog, forsoningsarbeid og holdningsskapende kampanjer som både løser konflikter og gir nytt håp for fremtiden.


* Påkrevde felt

350,-
Beskrivelse

Detaljer

Dette er en symbolsk gave. Geiter er et av virkemidlene Kirkens Nødhjelp benytter i sitt arbeid rundt om i verden. Men geiter alene løser ikke alle problemer. Pengene fra denne gaven kan også bli brukt på andre tiltak i andre prosjekter, for å støtte dem som til en hver tid trenger det aller mest. 
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 350,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen