Dignity-armbånd

Del ditt Dignity-bilde med oss i @kirkensnodhjelp på Instagram og Facebook! Bruk emneknaggen #alwayswithdignity! (Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp)

Del ditt Dignity-bilde med oss i @kirkensnodhjelp på Instagram og Facebook! Bruk emneknaggen #alwayswithdignity! (Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp)

GALLERI

Se flere bilder av Dignity-armbåndene
  • ALWAYS WITH DIGNITY: Menneskeverdet er grenseløst - folk i nød skal ha hjelp! (Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp)
  • ALWAYS WITH DIGNITY: Vi ønsker flyktninger velkommen til Norge!  (Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp)
  • ALWAYS WITH DIGNITY: Norge må ta sitt ansvar for flyktningene – uansett hvor de er! (Foto: Kristin Morseth/Kirkens Nødhjelp)
Dignity-armbånd
100,-

Vis din støtte til flyktningene!

Tusenvis av mennesker på flukt fra krig og nød har akutt behov for nødhjelp. Vis din støtte og hjelp flyktningene i Europa og landene rundt ved å kjøpe et Dignity-armbånd! Vårt budskap er at alle mennesker har samme verdi og samme rett til trygghet. Ved å kjøpe Dignity-armbåndet, støtter du arbeidet vårt med 100 kroner, og ved å bruke det, sier du tydelig fra: 

  • Menneskeverdet er grenseløst - folk i nød skal ha hjelp! 
  • Jeg ønsker flyktninger velkommen til Norge! 
  • Norge må ta sitt ansvar for flyktningene – uansett hvor de er!

Internasjonale Kirkens Nødhjelp sørger for rent vann, matvarer, tepper, telt og hygieneutstyr til de mest sårbare som ankommer Serbia, Makedonia, Ungarn og de greske øyene. I samarbeid med våre europeiske partnere i ACT Alliance skal vi sikre nødhjelp til 90 000 flyktninger i måneden. Samtidig er vi tilstede i Syria og nabolandene med nødhjelp for å sikre at flere slipper å legge ut på den livsfarlige flukten til Europa.

Beskrivelse

Detaljer

NB! Dignity-armbåndet er ikke en symbolgave. Du vil motta armbåndet som pakke i posten, og alle inntektene fra salget er øremerket Kirkens Nødhjelps arbeid for flyktningene i Europa og i landene rundt.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 100,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen