Adventskalender

Adventskalender

Adventskalender

Adventskalender

  • Årets kalendermotiv er skikkelsene fra juleevangeliet plassert i en norsk småby. Illustrasjon: Håkon Strøm/Kirkens Nødhjelp
Adventskalender
150,-

Den omvendte adventskalenderen

Mange steder i verden er adventstida fastetid, men for mange barn i Norge har advent blitt en slags tjuvstart på jula. I den omvendte adventskalenderen møtes de to adventstradisjonene. Her møtes det hellige og det alminnelige, himmelen og jorda, julas budskap og julestria, gleden over å få og gleden over å gi.

Bak hver luke skjuler det seg morsomme og fine oppgaver der barna kan spre juleglede til andre; lage ting; lese, lære og prate med hverandre og de voksne – og hjelpe dem som trenger det aller mest. Sammen med adventskalenderen følger en gavebøsse som barna kan spare penger i og ta med til kirka på julaften.

På baksida av kalenderen finner vi juleevangeliet, historien om motorsykkeljordfaren Vinjeru og Eyvind Skeies «Tenn lys!» med det femte verset som er spesialskrevet til Kirkens Nødhjelps juleaksjon.

Kalenderen er først og fremst beregnet til barn mellom 7 og 12 år. 

Beskrivelse

Detaljer

NB! Adventskalenderen er ikke en symbolgave. Du vil motta kalenderen som pakke i posten, og inntektene fra salget går til Kirkens Nødhjelps arbeid.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Velg prisnivå 150,-

Et øyeblikk ...

{{var product.name}} ble lagt til i handlekurven. Handle videre
Gå til kassen